Semne Oculte


Ti s-a intamplat vreodata sa vezi o reclama si sa iti vina sa cumperi acel produs? Sa asculti un discurs politic si sa iti vina ganduri care nu te caracterizeaza? In cele mai multe spoturi publicitare, discursuri sau lucruri care sunt adresate unei mari mase de oameni sunt incluse mesaje subliminale sau imagini sugestive cu continut explicit. Ai crede ca daca nu observi aceste mijloace de manipulare, ele nu exista si nu iti pot afecta viata. Dar nu este asa. Oamnei foarte inteligenti, dar care folosesc gresit inteligenta sunt platiti de mari puteri ale lumii pentru a crea astfel de spoturi si discursuri. Semnele masonice si diavolesti sunt des intalnite, dar in forme ascunse. Masoneria este o societate secreta ce a luat nastere in Franta. Ei conduc lumea din umbra si au idei fixiste despre Dumnezeu. Exista mai multe ramuri si se DECLARA asociatii care NU sunt impotriva lui Dumnezeu. Sugestia este o ramura a mentalismului si este procedeul prin care i se induce unei persoane un sentiment. Ati observat vreodata miscarile din maini ale lui Hitler? Aceea este sugestia.

Acum vine partea interesanta. Se spune ca semnele diavolesti influenteaza foarte usor unele persoane. Putini rezista si constientizeaza cat de grava este situatia. Iata cateva simboluri oculte:

Vrajitorul Negru – Un simbol compus din 4 linii drepte cu un triunghi indreptat in jos aflat in centru. Cele 4 linii reprezinta omul microcosmic cu mainile si picioarele intinse in cerc (cu o pentagrama in spate), un simbol magic recunoscut de vrajitorii si alchimistii medievali.

Satanistii obisnuiesc sa scrie de la coada la cap :

Pentagrama este satanica dupa natura si reprezinta capul unei capre. Mai este cunoscuta si ca “Baphomet”(E.). Cele doua colturi indreptate in sus reprezinta coarnele caprei, cele doua colturi indreptate lateral reprezinta urechile iar cel mai de jos colt reprezinta barbia.

Ochiul care vede tot – Se credea a fi ochiul lui Lucifer si cei care pretindeau ca au control asupra lui au control asupra banilor lumii. Folosit in divinitate. Blestemuri, control asupra psihicului si toata coruptia sunt prezentate prin aceasta emblema. Aceasta este un simbol al Iluminatiilor.

Capra cu coarne, Baphomet (E.), zeul vrajitoarelor. Este modul Satanistilor de a rade de Iisus ca fiind “Mielul” care a murit pentru pacatele noastre.

Cercul intr-un ritual are diferite interpretari in diferite grupuri. Protectia de Rau, simbolul ciclului vietii sau al complementaritatii. 274,5 cm diametru cu alt cerc mic inauntru si poate o pentagrama desenata in interior.


Roata Soarelui sau Swastika: Un simbol religios folosit cu mult inainte sa ajunga Hitler la putere. A fost folosit in inscriptiile budiste, monumentele Celtice si la monedele grecesti. Se credea ca reprezinta cursul soarelui in ceruri.

Pentru mai multe semne : Aici

NL

Reclame

Posted on 07/10/2009, in RoInfo - 666 and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 11 comentarii.

 1. Foarte bun articolu .Pe aceasta tema vom dezbate multe subiecte!

 2. Foarte bun articolul. Esti nou pe blog?

 3. Da 🙂 si sper sa fiu cat mai mult timp! multumesc

 4. jaguarulmuzik

  Cred ca este cel mai bun articol de pe acest blog 😀 Felicitari!

 5. da , cel mai bun articol 😉

 6. p0kere ms ca ai lasat comentariile :).Daca mai vrei sa te ajut cu diverse creatii ma contactezi pe mess;).Ne intelegem noi

 7. Clipu e gasit de mine :>:>:))) sa ma laud

 8. Niculescu9

  sunt cam ciudate semnele 🙂

 9. Nu am prea mult timp în urmă a început un blog ,cunoştinţe care le furnizaţi pe acest site ma ajutat enorm . Multumesc pentru tot timpul şi locul de muncă .

 10. Optimizarea motorului de căutare vrea un bun optimizator de motor de căutare plan. Pur şi simplu unul din toate aceste metode pot face o distincţie enorm în poziţia dumneavoastră site-uri web şi site-ul companiei dvs. web pe care le aduce .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame