Numarul bestiei – mit sau adevar


Un mister ce macina omenirea din vremea domniei imparatului Nero ( vestit pentru atitudinea anti-crestina) ii sperie pe unii, iar pe altii ii lasa indiferenti. Se spune ca in toate lucrurile obisnuite (coduri de bare, nume de asociatii si conturi bancare) se afla simbolul raului, numarul bestiei. Pe vremea altui împărat anti-creştin, Domiţian, Ioan era unul dintre prizonierii romanilor şi a dorit să îi avertizeze pe creştini despre pericolul care îi păştea. Aşa a inventat numărul Fiarei, celebrul 666 (unii spun că este 616, fiind vorba de o traducere gresita a bibliei), un fel de codificare în ebraică a numelui împăratului Nero. În alte traduceri ale Noului Testament, care include Evanghelia după Ioan, celebrul număr este 616, nu 666. Diferenţa vine de la modul în care a fost transcrisă Evanghelia. Când scrierile în ebraică au fost traduse după alfabetul grecesc, s-a ajuns la numărul 666. Mai târziu, când aceleaşi mărturii au fost traduse cu alfabetul latin, s-a ajuns la 616.

O noua isterie este cea a pasapoartelor biometrice, despre care se spune ca sunt si ele insemne ale fiarei, asa cum scroe in Biblie, in Apocalipsa lui Ioan, cap. 13 versetele 16-18 unde scrie destul de clar despre o perioada ce aduce perioadei noastre: „Va veni vremea cînd cei mici şi cei mari, cei bogaţi, ca şi cei săraci, cei liberi şi sclavii vor purta un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, pentru ca nimeni să nu poată să cumpere sau să vândă dacă nu are acest semn, adică numele
fiarei sau numărul numelui fiarei. Cine are minte, să vadă că numărul este 666 (sau 616).”

Despre codul de bare:

Este format din bare, fiecare semnificand cate o cifra. Priviti imagine si o sa intelegeti.

In orice lucru, cat de marunt, oamenii au gasit intotdeauna ceva rau. De exemplu: daca imparti 666 la 212 ( Fahrenheit = 100 grade Celsius ) obtii valoarea lui pi ( pi = 3,14159265 ). Daca incerci, vei observa ca rezultatele totusi difera.
O altă variantă este celebrul OK făcut cu mâna, în care degetul mare şi arătătorul formează un cerc, în timp ce restul de trei degete sunt ridicate, dar curbate. Un alt exemplu este moneda euro, unde alternanţa de stele şi linii ar duce la celebrul 666.

Un lucru foarte interesant este faptul ca numele Mantuitorului apare in Biblie de 555 de ori, exact cu 100 mai mic decat cel al bestiei. Poate de aici legatura cu cele 100 de grade Celsius transformate in Fahrenheit.

Stiati ca? : Numerologie

În cricketul australian, 87 este considerat numărul diavolului şi doar pentru simplul motiv că echipa este la 13 puncte de marcarea a 100 de puncte.

Unii se tem aşa de mult de numărul 13, încât îl dezvoltă în numărul diavolului. Fobia la 13 poartă numele de triskaidekaphobia (în greacă, tris înseamnă trei, iar deka – 10).

Exemplu de calcul al Numarului destinului:

Zi de nastere: 24 Ianuarie 1983

24 : (ziua de nastere) = 2+4= 6
Ianuarie: 01 (pentru ca e luna intai) = 0+1= 1
1983: (anul nasterii) = 1+9+8+3 = 21 = 2+1= 3
suma: 6 + 1 + 3 = 10

Sursa : www.evz.ro

NL

Reclame

Posted on 09/10/2009, in RoInfo - 666. Bookmark the permalink. 6 comentarii.

 1. foarte interesant articolul.trebuie sa gasim un clip mai expresiv:)

 2. da interesanta chestie……acum e dupa om care crede si care nu crede…………..fiecare cu parerea lui………

  oricum e primu com al meu dar e foarte misto blogul………..l-am klikuit putin si merita……..

  Felicitari!!!!!!!!

 3. interesant ?

 4. Am urmarit tot filmul chiar e interesant ,bafTa cu blogu;)

 5. Niculescu9

  frumos blog 🙂 intradevar e chiar interesant

 6. Interesant. Dar … 666 minus 555 fac 111, nu 100 :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame