Misterul „puiului de extraterestru” se adanceste tot mai tare!


                                  

           S-au vehiculat o gramada de poze si articole despre o fiinta denumita puiul de extreterestru. Colac peste pupaza, dupa ce s-a aflat ca puiul de extraterestru a fost inecat de catre un fermier, s-a difuzat stirea cum ca fermierul mexican a fost gasit mort, arzand in propria masina. De aici, au inceput sa apara diverse idei conspirationiste, in care cativa au venit si au dezlegat misterul, afirmand ca fermierul Marao Lopez a fost omorat cu o raza laser de catre parintii extraterestrului. Deja, parca scenariul pare desprind din filme gen Star Trek, Battlestar Galactica sau alt serial de acest gen. Pana la lamurirea misterului, in privinta provenientei “puiului de extraterestru”, multi nu fac decat sa arunce vorbe in vant. Daca aceea fiinta este doar o specie nemaivazuta pana acum, provenind chiar de pe Terra? Ceea ce este totusi curios este faptul ca puiul de extraterestru avea caracteristici atat la soparle, cat si la oameni, ce poseda un creierul foarte mare. Acesta va fi asezat in galeria fiintelor misterioase de pe glob alaturi de El Chupacabra sau Big Foot.

Faptul ca oamenii de stiinta nu au reusit sa stabileasca mostenirea genetica a vietatii, desi s-au folosit de toate metodele cunoscute, este o dovada in plus ca aceasta nu vine de pe Pamant, crede Jaime Maussan, ufologul care a facut publica toata povestea.

“La inceput am crezut ca este vorba despre o gluma proasta, poate despre o maimuta jupuita”, a declarat Maussan pentru cotidianul german Bild. “Am luat mostre de tesut, de os, par si piele, pe care le-am trimis la trei laboratoare din Mexic si unul din Canada. Niciunul nu a reusit sa identifice ADN-ul, concluzionand ca mostrele erau putrede”, a mai spus Maussan.

Puiul de “extraterestru” a ajuns in mainile lui Maussan dupa moartea subita si stranie a fermierului care l-a descoperit. Ufologul a convins-o atunci pe vaduva sa trimita probe la laborator.

Testele efectuate pana acum arata ca, intr-adevar, creatura este ceva nemaivazut: cu pielea extrem de fina, iar ochii, creierul si urechea interna mult mai pronuntate decat la primate.

Sursa: http://www.protv.ro

© t.stef.

Posted on 11/10/2009, in RoInfo - Mistere. Bookmark the permalink. 6 comentarii.

  1. multumim pentru articol . Scarbos animal :))

  2. happynessplanet

    misto 🙂 cine a facut articolul? e bun! sa caute un film in engleza 😉

  3. Tibi a facut articolul

  4. tibystefanescu

    articolul este facut de mine……..am cautat film in engl dar nu am gasit…;):)

  5. Battlestar Galactica nu e de acest gen. E un serial filozofic si politic, nici macar nu are extraterestrii.

  6. NU cred k este adevarat…..LOL….ce specimen urat.

Lasă un comentariu