Stephen Gately, solistul trupei Boyzone, a murit


            
       Stephen Gately, unul dintre membrii trupei Boyzone, a murit în timpul unei vacanţe în Mallorca (Spania), cauzele morţii nefiind cunoscute, informează BBC News.

        Cântăreţul, în vârstă de 33 de ani, a fost găsit mort sâmbătă, în timp ce-şi petrecea vacanţa în Mallorca, alături de partenerul său, Andy Cowles.

         Vestea a fost publicată pe website-ului formaţiei Boyzone, unde a fost anunţat tragicul eveniment şi faptul că membrii formaţiei vor zbura către Mallorca, duminică.

     Potrivit unei surse citate de BBC News, Stephen Gately ar fi ieşit să cumpere băutură, s-ar fi întors la hotel să doarmă, dar nu s-ar mai fi trezit.

     Managerul trupei Boyzone, Louis Walsh, a declarat că se simte „devastat”. „Sunt în şoc. Am fost cu el luni la o ceremonie de premiere. Nu ştiu încă prea multe despre ce s-a întâmplat. Era cea mai bună voce a grupului”, a spus Louis Walsh.

          Trupa Boyzone şi-a anunţat turneul de revenire în noiembrie 2008. Formaţia irlandeză a avut şase hituri aflate în fruntea topurilor britanice în perioada 1994 – 2000.

          Cu un an înainte ca membrii formaţiei să se despartă, în iunie 1990, Stephen Gately a dezvăluit public că este homosexual. El şi partenerul său, Andy Cowles, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private, în 2006, la Londra. După Boyzone, Stephen Gately şi-a continuat cariera ca artist solo şi performând în musicaluri.

            În ultimul său mesaj postat pe Twitter, în 6 octombrie, Gately anunţa că este destul de ocupat. „Mă concentrez să termin următoarea mea carte, aşa că s-ar putea să fie linişte pe aici”, a spus Stephen Gately.

            Înfiinţată în 1994, formaţia Boyzone a reuşit în scurt timp să devină un adevărat fenomen pe scena muzicii pop a anilor ’90, înregistrând 16 piese consecutive ce au ajuns în top cinci în Marea Britanie.

Sursa: www.mediafax.ro

© t.stef.

Reclame

Posted on 12/10/2009, in RoInfo - Muzica. Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Uff..Altu. Anu asta a fost un dezastru, au murit o gramada 😦

  2. Canta mishto……dar nu l-am auzit niciodata…..acum este prima data..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Reclame