Lista cu site-uri pentru detectarea id-urilor de yahoo invizibile


Care credeti ca este cel mai bun ‘invisible scanner’ onlin? Mai jos voi face o lista cu cele mai bune si interesante site-uri care cred eu si nu numai ca merita prezentate.

1. Incep cu un site care este foarte cunoscut. Este vorba despre ascuns.ro, un site care este preferat de multa lume, datorita investitiei prin care i s-a facut publicitate.

2.Un alt site care mi se pare destul de reusit din punct de vedere grafic dar si tehnic este ymsgr.net. In cadrul acestui site puteti sa aflati daca persoana pe care o vizati este online sau nu, aveti posibilitatea descarcarii avatarului, verificarii hi5-ului persoanei, asta daca exista si nu in ultimul rand, posibilitatea trimiterii unui mesaj privat.

3.La fel de interesant ca ymsgr.net este si invisible-scanner.com doar ca acesta este mai sarac in sectiunea design, dar la fel de folositor ca precedentul.

4.Mai exista un site cu un nume destul de misto, narubian.com. Insa de acest site e doar numele deoarece nu poti decat descarca avatarul persoanei cautate. Scanarea pentru a afla daca persoana este off sau on, parca ar fi pentru claustrofobi. Aruncati o privire sa va convingeti.

Deja nu mai are rost sa mai spun la fiecare site in parte ce poate duce acesta, asa ca voi enumera acele site-uri functionale care sunt cotate ca fiind niste scannere bune sau chiar foarte bune.

Aceste site-uri sunt: ydetector.com (un site foarte bun), detectinvisible.com, imvisible.info, detector-yahoo.info (un alt site destul de bun), e-invizibil.net sau yahoo-invisible.eu.

Ar fi foarte multe de enumerat insa aici le aveti pe cele mai bune si mai sigure.

© t.stef.

Reclame

Posted on 22/10/2009, in RoInfo - PC, RoInfo - Y!M. Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Reclame